Voksne & Killinger til salg / Voksne katte der søger nye hjem
Når vores katte som tages ud af avlen, vælger vi oftes at omplacere dem, det gør vi, både af hensyn til katten, men også til resten af vores opdræt. Da vi ofte oplever at kattens status i flokken ændre sig, når de bliver neutraliseret, det er langt fra alle katte som trives i flokken efterfølgende.
Samtidig må vi også erkende at katten fortjener et liv som sofaløve i et hjem med færre katte.
Enkelte vælger vi at beholde som show kastrater eller hyggeonkler eller hygge tanter. men igen er hensynet til kattene størst, så en del af dem har efterfølgende fået nye hjem, da det perfkete hjem lige pludselig er dukket op.
 
Lige som killingerne vil de være vaccineret, mærket, registreret og neutraliseret inden de flytter.
Der medfølger deres mappe med stamtavle, kontrakt, diplomer fra udstillinger osv. samt madpakke, pude, legetøj, cd med billeder og dokumenter
 
Vores hjem er altid åben for et besøg
 
Vi kan kontaktes på Jeanette på +45 6175 8317 Knud Erik på +45 2113 0318
el. på vores fælles mail dkkurilean@gmail.com
 
 
 
DK JeaTri´s Mickey, KBS n 09 22
Født 20. juli 2018
 
Mickey er født og opvokset hos os og skulle være brugt til avl og show men da han slet ikke kan fungere med vores gammel kastrat dreng, må han desværre have et nyt hjem. Mickey er kastreret 9 sep 19 og nyvaccineret d. 26. nov 2019
 
Mickey koster 3500 kr
 
Tryk på billedet for at komme til Mickeys egen side, men flere informationer og billeder
  
DK KorZhik's Black Mary, KBL f 09 24
Født 15. juli 2018
 
Mini Alf som vi klalder hende kan slet ikke med vores andre fertile piger, hun søger derfor nyt hjem efter d 10 feb 2020, når hende killinger kan undvære hende. Hun vil være steriliseret når hun flytter
 
Mini Alf koster 2500kr
 
Tryk på billedet for at komme til Hendes egen side, men flere informationer og billeder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(N) Kari's Afrodite, KBL f 09 24
Født 25. august 2019
 
Afrodite er ikke en voksen kat, men hun er et godt eksempel på hvor vigtig der er man har kemi med katten. Hun viser så tydeligt at hun ikke vil os og vores andre katte.
 
Afrotite er født og opvokset i Norge hos Maren og Karl Tore, deres børn, børnebørn, og deres hunde og husets andre katte. Hun var hos dem en pige med gang i, samt kærlig og social.

Vi fik hende med hjem efter en show i Nr. Sundby, hun har siden vi fik hende hjem levet under sengen, hun kan ikke lide os og vores andre katte.
Vi har haft besøg af andre, som hun gerne vil snakke med.

Maren skriver følgende om Afrodite: "Jeg er slett ikke forundret over at hun vil gjerne vil snakke med deres barn, hun kom gjerne imot alle besøkende når hun bodde her med oss. Særlig med våres små barnebarn, hun likte å bli båret rundt av dem, og vår gjerne med i leken."

Det er derfor ikke optimal for hverken Afrodite, os eller vores andre katte at hun bliver boende her. Hun søger derfor nyt hjem i en familie, der kun ønsker sig en skøn ene kat, hvor hun kan leve som forkælet dronning.

Afrotite har Fife stamtavle fra Norge, hun er fuld vaccineret, har EUdyrepas, chippet og vil være steriliseret, samt registreret i Det Danske Katteregister, når hun flytter.

Med hende følger der naturligvis alle hendes papir, killingepakke med mad osv.

Pris 4500kr

Kurilean Bobtail er en russisk natur race, hvis kendetegn er den unikke hale og godmodige sind. Deres haler er lige så forskellige som vores fingeraftryk.
De er elegante, adrætte, tålmodige, lærenemme og kan kliktrænes og snakker en del. De knytter sig til sin familie på samme måde som en hund og er meget glade for børn. Det er en kat der tager del i familien daglige gøren og laden.

Kurilean Bobtail kan være allergivenlig, vil du gerne teste om du kan tåle racen er du velkommen til et besøg.

Et besøg er uforpligtende og ganske gratis

Vi kan kontaktes på 61758317 eller dkkurilean@gmail.com
 
 
 
Jeanette & Knud Erik | jeatri-korzhik.dk © Copyright 2009-2019 All Rights Reserved