Når vores katte som tages ud af avlen, vælger vi oftes at omplacere dem, det gør vi, både af hensyn til katten, men også til resten af vores opdræt. Da vi ofte oplever at kattens status i flokken ændre sig, når de bliver neutraliseret, det er langt fra alle katte som trives i flokken efterfølgende.
Samtidig må vi også erkende at katten fortjener et liv som sofaløve i et hjem med færre katte.
Enkelte vælger vi at beholde som show kastrater eller hyggeonkler eller hygge tanter. men igen er hensynet til kattene størst, så en del af dem har efterfølgende fået nye hjem, da det perfkete hjem lige pludselig er dukket op.
 
Lige som killingerne vil de være vaccineret, mærket, registreret i Det Danske katteregister og kastreret/steriliseret inden de flytter.
Der medfølger deres mappe med stamtavle, kontrakt, diplomer fra udstillinger osv. samt madpakke, pude, legetøj, cd med billeder og dokumenter. Samt Agria Sygeforsikring.
 
Vores hjem er altid åben for et besøg
 
Vi kan kontaktes på Jeanette på +45 6175 8317 Knud Erik på +45 2113 0318
el. på vores fælles mail dkkurilean@gmail.com
 
Ringer du med privat nr, så svare vi ikke
 
 
SE Farm Moggie's Evelin, til daglig kalder vi hende Liva.
 
Liva er fra Sverige, hun er født d. 28.fabruar 2019. Hun har pt killinger, som er født ved kejsersnit, hun er derfor blevet steriliseret ved samme lejlighed. 
 
Liva søger nyt hjem, når hendes killinger kan undvære hende og hun er i kondition efter killingerne. vi forventer det er bliver ca i slutningen af oktober.
Vi oplever Liva som er en stille blid pige.
Hun sælges ikke til friløb
Hun er steriliseret og vil være nyvaccineret når hun flytter, hun er chipmærket og registreret i Det Danske Katteregister.
Der medfølger Felis Danica stamtavle, kontrakt, Agria sygeforsikring, og vores sædvanlige Killinge/kattepakke, som indeholder foder, godbidder, tæppe, legetøj, kam, børste, negleklipper, cd med billeder og dokumenter. m. m

Pris 4000 kr

Liva kan udstilles, hvis det ønskes, men det er ingen krav.
 
 
 
 
 
 
 
Jeanette & Knud Erik | jeatri-korzhik.dk © Copyright 2009-2019 All Rights Reserved