Når vores katte som tages ud af avlen, vælger vi oftes at omplacere dem, det gør vi, både af hensyn til katten, men også til resten af vores opdræt. Da vi ofte oplever at kattens status i flokken ændre sig, når de bliver neutraliseret, det er langt fra alle katte som trives i flokken efterfølgende.
Samtidig må vi også erkende at katten fortjener et liv som sofaløve i et hjem med færre katte.
Enkelte vælger vi at beholde som show kastrater eller hyggeonkler eller hygge tanter. men igen er hensynet til kattene størst, så en del af dem har efterfølgende fået nye hjem, da det perfkete hjem lige pludselig er dukket op.
 
Lige som killingerne vil de være vaccineret, mærket, registreret i Det Danske katteregister og kastreret/steriliseret inden de flytter.
Der medfølger deres mappe med stamtavle, kontrakt, diplomer fra udstillinger osv. samt madpakke, pude, legetøj, cd med billeder og dokumenter. Samt Agria Sygeforsikring.
 
Vores hjem er altid åben for et besøg
 
Vi kan kontaktes på Jeanette på +45 6175 8317 Knud Erik på +45 2113 0318
el. på vores fælles mail dkkurilean@gmail.com
 
 
Voksne der søger nye hjem
 
Francesca søger nyt hjem, når hende killinger kan undvære hende. det vil være ca i uge 24
Francesca er senest vaccineret i sep 2019, hun vil være steriliseret, mærket og registreret i Det Danske katteregister, når hun flytter.
Med hende følger der, Felis Danica stamtavle, EU dyrepas, tæppe, kam, børste, osv.
 
Francesca er en skøn pige, der kommer med det samme og hilser på gæster, og er der med det samme vi sætter os til rette i sofaen.
 
Francesca skal have nyt hjem, fordi hun tydeligt viser at hun ikke gidder de andre kattes selskab, hende ny hjem skal derfor være helt uden andre katte og hund, hun vil elske et hjem, hvor hun må komme med ud.

Kontakt os på 61758317 eller dkkurilean@gmail.com, hvis du mener at have det rette hjem til hende.
 
 
 
 
 
Jeanette & Knud Erik | jeatri-korzhik.dk © Copyright 2009-2019 All Rights Reserved