Når vores katte som tages ud af avlen, vælger vi oftes at omplacere dem, det gør vi, både af hensyn til katten, men også til resten af vores opdræt. Da vi ofte oplever at kattens status i flokken ændre sig, når de bliver neutraliseret, det er langt fra alle katte som trives i flokken efterfølgende.
Samtidig må vi også erkende at katten fortjener et liv som sofaløve i et hjem med færre katte.
Enkelte vælger vi at beholde som show kastrater eller hyggeonkler eller hygge tanter. men igen er hensynet til kattene størst, så en del af dem har efterfølgende fået nye hjem, da det perfkete hjem lige pludselig er dukket op.
 
Lige som killingerne vil de være vaccineret, mærket, registreret i Det Danske katteregister og kastreret/steriliseret inden de flytter.
Der medfølger deres mappe med stamtavle, kontrakt, diplomer fra udstillinger osv. samt madpakke, pude, legetøj, cd med billeder og dokumenter. Samt Agria Sygeforsikring.
 
Vores hjem er altid åben for et besøg
 
Vi kan kontaktes på Jeanette på +45 6175 8317 Knud Erik på +45 2113 0318
el. på vores fælles mail dkkurilean@gmail.com
 
Ringer du med privat nr, så svare vi ikke
 
 
SE Farm Moggie's Evelin, til daglig kalder vi hende Liva.
 
SE Farm Moggie's Evelin, til daglig kalder vi hende Liva.
Hun er fra Sverige, hvor hun er vokset op sammen med andre katte og hunde og flyttede ind her i sep 19. Her bor hun med andre katte og lejligvis hunde( børnenes) og børnebørn (7stk) fra 7 mdr til 5½år
Liva er en stille blid, kontaktsøgende pige, der elsker nus og at vi finder drillepinden frem og leger med hende.
Liva hviler i sig selv og hendes nye hjem må gerne have en anden blid kat der vil putte med hende. Om der er lejlighed eller hus med lukket/kattesikret have er lige godt. Hun sælges absolut ikke friløb.

Liva har været udstillet med gode resultater, så det er en mulighed, men ingen betingelse.
Live er ny vaccineret, chip mærket, registreret i Det danske katte register og steriliseret.
med hende følger der Felis Danica stamtavle, EU dyrepas, forsikring i Agria, kontrakt og vores killinge/katte pakke.

Pris 4000 kr


Prisen er ikke til forhandling og kun kan ikke reserveres uden forudgående besøg,
Et besøg er naturligvis gratis og uforpligtende.
 
 
 
 
 
Yogi er reserveret til Kirsten og Peter
 
Da vi forventer vores skønne blide bamsedreng Yogi, har lavet de sidste kuld, begynder derfor allerede nu at finde et nyt hjem til ham, da han kun fortjener det bedst.
 
Yogi vil blive kastreret når kuldene er blevet født dvs. ca midt i oktober, han vil kunne være flytteklar sidst i november, når hormonerne er dampet af. Han strinter ikke.
 
På stamtavlen hedder han Illaria Blue Bear Grand Pompon RU, han er Grand International Champion. Han er 3 år, han er født d. 15. juni 2017. Han er impoteret fra rusland.
 
Yogi er en blid kæmpe (6,7kg) og god som dagen er lang. Han længes i den grad efter egen sofa og familie. 
Yogi er dog lidt dominerenden over for andre hankatte, der må derfor ikke være hankastrater i det nye hjem, men gerne en sød steriliseret pige. Men det er ikke et krav, specielt ikke, hvis der er god tid til hygge.
 
Yogi er fuld vaccineret også mod rabies, der med Felis Danica stamtavle, EU dyrepas, kontrakt, Agris forsikring, samt vores killinge/katte pakker
 
Yogi har været med på udstillinger og fået stor ros, men han syntes ikke det er så fed en oplevelse, så han foretrækker klart et hjem, der ikke ønsker at udstille.
Om det nye hjem er lejlighed eller hus med lukkket/kattesikret have er ikke så vigtig. Han sælges ikke til friløb, da han ikke føler sig tryg ved det.
 
Pris 4000 kr. 

Kom gerne på et uforpligtende besøg er naturligvis gratis.
 
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
 
 
 
 
 
Jeanette & Knud Erik | jeatri-korzhik.dk © Copyright 2009-2019 All Rights Reserved