Om JeaTri

Jeg hedder Jeanette jeg er født i 1966. Jeg er uddannet social og sundhedshjælper i 2013 og nyder at arbejde med mit fag.

Jeg har et lille kærligt opdræt af Kurilean Bobtail. Jeg fik mit stamnavn 4. februar 2010.

Jeg har altid været utrolig glad for dyr og da børnene nu er så store, har jeg jo tiden til dyrene.

I foråret 2006 var jeg på udkig efter en ny kat til min yngste søn, denne gang skulle det ikke være en huskat. Jeg havde tænkt at det skulle være Norsk skovkat.
Jeg gik på biblioteket for at læse lidt om racen, for sjov skyld tog jeg en bog med hjem, hvor der var mange forskellige racer i.
Da jeg fik læst om Maine Coon var jeg ikke i tvivl om at det var racen for os.

Vi gik dengang ikke så meget op i det med stamtavlen, da det jo kun var et stykke papir.
Så vores første 3 MCO katte var uden stamtavle, men som jeg lærte mere om racen, fik jeg ønsket om at blive rigtig opdrætter og da jeg blev den heldige ejer af Meela i august 2009, lå det lige som det mest rigtige at gøre.

Mit første kuld som registreret opdrætter var derfor Maine Coon killinger, men jeg var dog usikker på om det nu også var den race jeg ville være opdrætter af.

Efter et besøg hos en opdrætter i Herning, forelskede jeg mig i Kurilean Bobtail racen og da jeg blev den heldige ejer af Fendi Golden Look * LT var jeg ikke længere i tvivl om hvilken race jeg skulle opdrætte.

Vores katte er en del af familien, de har adgang til det meste af huset og en overdækket terasse på 24m2 og en stor løbegård på ca 60m2, hvor de har mange gode aktivitets muligheder.
 
Lidt om mig:
Jeg er født og opvokset i Thyborøn.
Jeg har gået 3 år på Thylands Efterskole i 1980/81 - 81/82 - 82/83
Jeg har været gift med Johannes i 24 år, han døde i 2010 efter flere års svær sygdom. sammen har vi tre børn. født i 1987 - 1989 - 1993, samt 2 børnebørn født i 2015 og 2017

Om DK KorZhik

Jeg hedder Knud Erik, jeg er født i 1952 og opvokset i Holstebro

Jeg er pensionist, men har været ansat i forsvaret i 25år. Jeg hjælper til på Ulfborg Skyttecenter. Det er igennem skydning, jeg har lært Jeanette at kende, da hun var formand for den lokale skytteforening.

Jeg har 3 børn og 3 bonus børnebørn

D. 5. maj 2016 blev jeg morfar til en skøn lille gut. Han hedder Victor. 
D. 25. januar er Victor blevet storebror til Oliver.
 
Dyr har altid været en stor del af vores hverdag :) 
 
 
 

Familie galleri

Her bor vi

Jeanette & Knud Erik | Vemb - Danmark | Tlf.: 61758317 | dkkurilean@gmail.com