Voksne & Killinger til salg / (N) Kari's Afrodite

(N) Kari's Afrodite - Ledig til kæl

 
 
 
Status  Steriliseret d. 30. januar 2020
Født:  25. august 2019
Farve:  KBL f 09 24
Far:
 
IC. Illaria Blue Bear Grand Pompon
KBL a 03 22
Mor:
 
 
SW17. GIC. DK JeaTri's Nassak
KBL ds 08 24
Opdrætter: Maren & Karl Tore Fillingsnes
Stamtavle:  PAWPEDS
FIV/FeLV:  Negativ
Colorpoint:  Negativ
Blodtype:  A el Ab
 
 
Afrodite er et godt eksempel på, hvor vigtig kemien er mellem katten og nye ejer.
 
Afrotite er født og opvokset i Norge hos Maren og Karl Tore, deres børn, børnebørn, og deres hunde og husets andre katte. Hun var hos dem en pige med gang i, samt kærlig og social.
 
Maren skriver følgende om Afrodite:  "Jeg er slett ikke forundret over at hun vil gjerne vil snakke med deres barn, hun kom gjerne imot alle besøkende når hun bodde her med oss. Særlig med våres små barnebarn, hun likte å bli båret rundt av dem, og vår gjerne med i leken."
 
Vi fik hende med hjem efter en show i Nr. Sundby. Hun har siden vi fik hende hjem levet under sengen, hun kan ikke lide os og vil ikke have kontakt til vores andre katte. Men alle andre vi får på besøg, vil hun gerne snakke med og hun viser tydeligt at især børn er hun glad for.
 
Det er derfor ikke optimal for hverken Afrodite, os eller vores andre katte at hun bliver boende her. Hun søger derfor nyt hjem i en familie, der kun ønsker sig en skøn ene kat, hvor hun kan leve som forkælet dronning.
 
Afrodite har Fife stamtavle fra Norge, hun er fuld vaccineret, har EUdyrepas, sundhedsbog, chippet registreret i Det Danske katteregister. hun er steriliseret d. 30-1-2020 og kan flytte sidst i uge 6.
med hend følger der naturligvis alle hendes papir, og vores sædvanlige killingepakke med kam, børste, negleklipper, pude, madpakke osv. 
Samt Agria Sygeforsikring dækkende til 1-1-2021
 
Kurilean Bobtail er en russisk natur race, hvis kendetegn er den unikke hale og godmodige sind. Deres haler er lige så forskellige som vores fingeraftryk.
De er elegante, adrætte, tålmodige, lærenemme og kan kliktrænes og snakker en del. De knytter sig til sin familie på samme måde som en hund og er meget glade for børn. Det er en kat der tager del i familien daglige gøren og laden.

Kurilean Bobtail kan være allergivenlig, vil du gerne teste om du kan tåle racen er du velkommen til et besøg.

Et besøg er uforpligtende og ganske gratis
 
Afrodite koster 5000kr 

Vi kan kontaktes på 61758317 eller dkkurilean@gmail.com
Jeanette & Knud Erik | jeatri-korzhik.dk © Copyright 2009-2019 All Rights Reserved