Galleri / Løbegården
Kattene er en del af familien, og bor sammen med os.

Der er sat en kattelem i døren til et af de gamle børneværelser, som er blevet indrettet med kradsetræ, kattebakker, hylder. legetøj, foder og vand. Igennem dette værelse har kattene fri adgang til vores overdækkede terrasse og videre ud i løbegården.
 
Løbegårdene som de er nu er senest lavet og renoveret i sommeren 2018

Drengenes løbegård

Sommer 2018 har Knud brugt på at udvide løbegården, den nye udvidelse er primært til vores to hankatte, så de er ”sammen” med vores piger og kastrater.

Den store del bruges af Yogi og vores kastrater, men Johnny har fået egen afdeling i det ene hjørne.

Johnnys hus er indvendig B 238 * L 307 * H 180 cm, derfra har han fri adgang til en lille overdækket løbegård. Johnny har selvskab af Miss Marple, så han ikke går alene.
Yogi går fast sammen med Agatha, men har ofte også selvskab af Mik og Mak.
Her er lidt gamle billeder af kattenes udendørs arealer og hvordan de er blevet ændret og udvidet.´, siden den første løbegård blev lavet i 2007.
 
August 2013
Der bliver bygget en ny og større løbegård med store stammer. kattene elsker den ekstera plads og de gode klatremuligheder de har fået.
 
Oktober 2015
Sukkertoppen med løbegård bliver sat op til vores drenge, så de også kan komme ud og  får frisk luft og mulighed for ar være mere aktiv
 
Maj 2016
Sort metal indhegning blev sat op ved siden af Sukkertoppen, da vores drenge desværre ikke kunne enes efter vi kom hjem fra udstillingen i Tjekkiet.
Den har stået tom vinteren over, da den ene af drengene havde lavet de kuld han skulle og han havde fundet sig et super godt kælekatte hjem :)

MAJ 2017
Da det er vigtig for os at have en tæt kontakt til alle vores katte, og at alle vores katte har kontakt til hinanden.
Har vi flyttet drengenes løbegård over ved siden af den store løbegård ved huset, det har samtidig gjort at drengenes nye indhegning bliver dobbelt så stor, hvor lidt over halvdelen er under tag :)
Om natten er drengene inde i bryggerset ved hunden, så de fortsat har morgen hygge stunden sammen med os og husets killinger. Inden de bliver båret ud i deres løbegård.
Jeanette & Knud Erik | Vemb - Danmark | Tlf.: 61758317 | dkkurilean@gmail.com