Galleri / Løbegården
Kattene er en del af familien, og bor sammen med os.

Der er sat en kattelem i døren til et af de gamle børneværelser, som er blevet indrettet med kradsetræ, kattebakker, hylder. legetøj, foder og vand. Igennem dette værelse har kattene fri adgang til vores overdækkede terrasse og videre ud i løbegården.

Vores første løbegård blev lavet i 2007, men sommeren 2013 blev den gamle revet ned og en ny og større sat op :)

Drengenes løbegård

Maj 2016
Denne indhegning blev sat op ved siden af Sukkertoppen, da vores 3 drenge desværre ikke kunne enes efter vi kom hjem fra udstillingen i Tjekkiet.

Den har stået tom vinteren over, da den ene af drengene havde lavet de kuld han skulle og han havde fundet sig et super godt kælekatte hjem :)

MAJ 2017
Da det er vigtig for os at have en tæt kontakt til alle vores katte, og at alle vores katte har kontakt til hinanden.
Har vi flyttet drengenes løbegård over ved siden af den store løbegård ved huset, det har samtidig gjort at drengenes nye indhegning bliver dobbelt så stor, hvor lidt over halvdelen er under tag :)
Om natten er drengene inde i bryggerset ved hunden, så de fortsat har morgen hygge stunden sammen med os og husets killinger. Inden de bliver båret ud i deres løbegård.

Sukkertoppen

Sukkertoppen som vi kalder den, blev sat op i efteråret/vinter 2015 til drengene, da en hunkat med killinger skabte spild i vores flok :(

Da det ikke er den måde vi ønsker at holde vores katte på, har kuldene i 2016/2017 været præget af at drengene skulle gøre deres pligt og kastreres, så de kunne få nye hjem som kælekatte. Den sidste dreng flyttede 10. juli 2017

Denne indhegning vil kun være ekstra, som vi kan tage i brug ved parringer osv
Huset er isoleret, og kan i vintermånederne varmes op.

Det er dog planen at huset med tiden skal flyttes over til drengenes nye indhegning, men der er lige nogle blomsterbede osv der skal flyttes først
Jeanette & Knud Erik | Vemb - Danmark | Tlf.: 61758317 | dkkurilean@gmail.com