Killinger & katte til salg / Langhåret pige Til Salg
Kiss er født og opvokset her, men har boet de sidste ca 1½ ved Jeanette søn som enekat, men hun savner nogle at lege med og er derfor kommet hjem igen. (han må kun have 1 indekat)

Hun søger nyt hjem, hvor der er mindst en kat hun kan lege med.

Hun egner sig ikke til friløb

Kiss er langhåret med en rimelig nem pels, som kun knudre i fælnings perioden, hun skal lige lære at blive fortrolig med pelsplejen igen.

På stamtavlen hedder hun DK KorZhik's Final Fantasy, hun er født d. 14. juni 2016. hun er en flot pige sort sølv blotched og vejer knap 4 kg. Hun er lidt for tyk.

Kiss som vi kalder hende er fuld vaccineret, chip mærket og registreret i Det Danske Katteregister, samt steriliseret.

Der medfølger stamtavle, EU dyrepas, kontrakt, mad til den første tid, kam, negleklipper, legetøj, pude cd med billeder og en hilsen fra Royal Canin

1000 kr.
 
Kom gerne på et uforpligtende besøg .

Kurilean Bobtail er en russisk natur race, hvis kendetegn er den unikke hale og godmodige sind. Deres haler er lige så forskellige som vores fingeraftryk. De er elegante, adrætte og snakker en del. De knytter sig til sin familie på samme måde som en hund og er meget glade for børn. De er tålmodige, lærenemme og kan kliktrænes. Det er en kat der tager del i familien daglige gøren og laden.

Kontakt på 61758317 eller dkkurilean@gmail.com
Jeanette & Knud Erik
Vemb
Danmark
Telefon: 61758317 / 21130318
 
Jeanette & Knud Erik | Vemb - Danmark | Tlf.: 61758317 | dkkurilean@gmail.com